Magyar Horgászkártya regisztrációs lehetőség a Könyvtárban

A Digitális Jólét Program Pontokon, így a fegyverneki Könyvtárban is lehetőség nyílik a regisztrációra a Magyar Horgászkártya igényléséhez. Munkatársaink segítséget nyújtanak az online ügyintézéshez.
A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) tájékoztatása szerint 2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. Jövőre már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen.
Az egyszeri, a kártya teljes érvényességi idejére szóló regisztrációs díj 2200Ft, melyet az online regisztrálók online bankkártyás fizetéssel tudnak teljesíteni. Az elkészült kártyát postai úton kapják meg a horgászok. A kártya érvényessége 5 év, míg a 2018-ban regisztrálóknak 6 év. A regisztrációhoz szükséges a személyi és lakcímadatokon túl az adóigazolvány, érvényes e-mail cím és bankkártya.
A 2018. 12.04-ig regisztrálók között a MOHOSZ értékes ajándékokat sorsol ki, a főnyeremény pedig egy Toyota RAV4 Hybrid személygépjármű.
További információért látogasson el a Könyvtárba, vagy tájékozódjon a www.mohosz.hu weboldalon.
 
Share